Friday, June 1, 2012

Finally she married!!

Assalamualaikummmm....
Aish, bersawang dah persinggahan ku ni..(sambil sapu2 sawang)

Ohkay..
Last week hari bahagiaku..
errr.. hari bahagiaku ker?
Ye la, hari bahagiaku la.. bahagia dapat lari dari lab n balik ke kampung halaman tercinta terkasih dan tersayang. Bertemu muka dengan kekasih2 hati di rumah. Ohhh.. indahnya duniaku rasa.

Namun benar kata Erra Fazira, yang indah hanyalah sementara. Aku kini kembali ke tempat tumpah keringatku.. ohhh tidakkk (tepuk dahi dambil tunduk tenung lantai).

Back to post title ye...

FINALLY SHE MARRIED!!!!!!

yes SHE. who is SHE?

My best fren forever and for always (BFFFA) - cik upppsss... Puan Diyana Bt Iskandar Zurkanain.

tadaaaa... here she is.. gojes kn kn?
Ni mase malam akad nikah kat bilik pengantin rumah die..

Sesi batal air sembahyang

Pelbagai suka duka ditempuh mereka sebelum ini num bak kata pepatah, kalo dah jodoh kan xkemana. Berpisah pun xsemestinya xde jodoh kn. berkasih lama2 pun xsemestinya ada jodoh.

Aku mase akad tu xtergambar rasanya perasaan ni. Sebaik je Izat melafazkan sekali akad, maka sahlah Dee miliknya. Dan dengan itu xsemena-mena air mata bercucuran. tapi bukan air mata Dee, air mata aku. Macam aku lak yg kawen... Maka terpaksalah ditenangkan oleh bai, dila n snie. hahahaha.. 

Esoknya trus kne perli " Ko kawen nnt aku kne sediakan baldi siap2" kata Bai. hahahah... 

Kenapa aku nangis ye? Hmm... aku pun xpasti. Mungkin terlalu gembira melihat bahagia mereka setelah pelbagai ranjau tangis hiba, mungkin juga sedih akan kehilangan rakan paling rapat, mungkin juga terfikir adakah aku juga layak menerima bahagia sepertinya. Wallahualam.

Apapun, Aku hanya berharap bahagia Dee hingga ke syurga. Cinta ini adalah cinta mati untuknya. Dan aku masih dengan perjuangan. Menanti bakal suamiku. Apakah sahabatku yang ada kini? Ataukah orang lain yang masih belum kukenali? 
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...